Naar het trainingsoverzicht

Bijscholing ALS instructeur

De nieuwe richtlijnen reanimatie van de Nederlandse Reanimatie Raad hebben gevolgen voor NRR gecertificeerde ALS instructeurs. De summatieve toets is vervangen voor ‘continu assessment’. Wil je hier ook mee kunnen werken en bevoegd en bekwaam blijven? Volg dan de verplichte bijscholing in het METS Center.

Om deze inhoud te tonen dien je marketing cookies te accepteren. Klik op de knop hieronder om je cookie instellingen aan te passen.

Inhoud

  • Het continu assessment vervangt de summatieve toets. De deelnemer doet geen eindtoets meer, maar wordt gedurende de training gevolgd en getoetst. Continu assessment vraagt andere vaardigheden van de instructeurs. Deze onderwijskundige wijziging en de nieuwe richtlijnen reanimatie (geïntroduceerd in april 2021) zijn aanleiding voor de NRR om verplichte bijscholingen te organiseren voor ALS-instructeurs.

  • Het METS Center in Bilthoven is een van de instituten die deze bijscholing aanbiedt. Onze docenten zijn vertrouwd met de actuele richtlijnen en hebben ruime ervaring met de inzet van het continu assessment. We beschikken over moderne faciliteiten, zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

  • De Nederlandse Reanimatie Raad is verantwoordelijk voor de inhoud en de samenstelling van de faculty. Het METS Center biedt de bijscholing aan volgens het door de NRR vastgestelde programma en standaard prijs.

Leerdoelen

  • Na afloop van de bijscholing kan je een ALS training verzorgen conform de actuele richtlijnen en het lesprogramma van de NRR/ERC, inclusief het continu assessment.

Algemene onderwijsscore: 96% van de cursisten beveelt ons aan.

Docenten

Marco Kuiters

Docent Ruben Verlangen

Ruben Verlangen