NL EN

Basic Life Support (BLS) instructeur Herhaling

De BLS instructeur - Herhaling is bedoeld om de registratie als BLS instructeur bij ERC/NRR te verlengen.

In een dagdeel wordt de lesstof van de basistraining BLS instructeur herhaald. De cursus wordt gegeven door Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gecertificeerde docent-instructeurs.

Doel

Deze verplichte tweejaarlijkse opfrissing is ter behoud van de certificering BLS instructeur.

Doelgroep

NRR gecertificeerde BLS instructeurs.

Toelatingseisen

  • Geregistreerd in het Course Management Systeem (CMS) van de NRR als ‘volledig BLS instructeur’.
  • Dit betekent dat je minimaal 2 initiële- of 4 herhalingscursussen BLS/AED per 2 jaar hebt verzorgd.
  • Voor meer informatie verwijzen we je naar het NRR cursus regelement “Opleiding in de Basale Reanimatie” op de NRR website.
  • Na inschrijving dien je een kopie van je CMS registratie aan te leveren om vast te stellen of je voldoet aan de toelatingseisen.

Inhoud

De lesstof die aan bod is gekomen bij de basistraining BLS instructeur wordt herhaald. Tevens maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reanimatie en didactiek.

Meer informatie

LET OP: Voor alle gecertificeerde NRR cursussen geldt dat certificaten die op 1 januari 2021 verlopen nog een half jaar geldig zijn tot 1 juli 2021. Dit in verband met het coronavirus, waardoor reanimatieonderwijs niet kon plaatsvinden. Deze verlenging van het certificaat is van toepassing op de volgende METS Center cursussen: ALS, ILS, BLS, BLS voor instructeurs en de NRR GIC. Check voor actuele informatie de website van de NRR.

Inschrijfformulier

Schrijf je in

Cursusdata

  • 9 november 2021
    Inschrijven voor deze datum is helaas niet meer mogelijk.
  • 27 januari 2022
  • 21 maart 2022
Schrijf je in

Kosten

€185,- p.p. vrij van BTW.
Inclusief certificering.

Cursusduur

4 uur
08.00 - 12.00 uur

Ook interessant voor u?

Het begrip Crisis Resource Management (CRM) krijgt steeds meer een plaats binnen de gezondheidszorg. CRM staat voor niet-technische vaardigheden zoals effectieve communicatie, samenwerking en leiderschap. Het trainen van deze vaardigheden is cruciaal bij het reduceren van risico’s en bevordert veilige zorg aan patiënten. Meer informatie...
De METS GIC is een algemene training voor iedere instructeur in de gezondheidszorg. Meer informatie...
Het is steeds belangrijker goed voorbereid te zijn op een terroristische aanslag. Dit geldt zeker ook voor dienstverlenende professionals, zoals politie (noodhulp), brandweer en ambulance: in de eerste paar minuten is adequate hulp voor de slachtoffers van cruciaal belang. Meer informatie...
Tweejaarlijkse opfrissing ter behoud van de certificering PBLS instructeur. Meer informatie...