NL EN

SIM Instructor Recurrent

Voor iedereen die behoefte heeft aan een update van debriefing vaardigheden heeft het METS Center een nieuwe opzet voor de Refresher Simulatie Instructeurs Cursus ontwikkeld: in 1 dag ben je weer helemaal 'fit to fly'.

De training is gebaseerd op de Basis EuSim Simulatie Instructeurs Cursus en geeft een opfrisser van eerder verworven kennis, vaardigheden en attitudes. De deelnemers werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van een ervaren multidisciplinaire EuSim faculty.

Doel van de cursus

Het opfrissen en ontwikkelen van eerder verworven kennis, vaardigheden en attitudes ten behoeve van het faciliteren van simulatieonderwijs. De cursus is gebaseerd op de EuSim Simulation Instructor Course level 1. Belangrijk verschil is echter dat er geen scenario’s ontwikkeld of begeleid worden: de training richt zich met name op de debriefing aan de hand van vooraf opgenomen scenario’s. Aan de hand van 5 scenario’s die op video zijn opgenomen worden de debriefing vaardigheden getraind en krijg je in de debriefing van de debriefing feedback.

Doelgroep

Docenten en zorgprofessionals die hun eerder opgedane kennis en vaardigheden met betrekking tot simulatie-onderwijs binnen de (acute) zorgketen willen opfrissen. De deelnemers hebben de EuSim Simulator Instructor Course level 1 of een vergelijkbare basiscursus gevolgd.

Inhoud cursus

  • Voorafgaand aan de training ontvang je een actief e-learning programma waarin je je kennis opfrist;
  • Faculty start met een eigen scenario waarbij de cursisten deelnemer zijn en gedebrieft worden;
  • Oefenen van debriefings aan de hand van video-scenario’s;
  • Workshop blind-debriefing;
  • Het verbreden van je kennis rondom het stellen van vragen.

Methodes

  • Zelf ervaren, oefenen en feedback krijgen;
  • Theoretische input; hands-on workshops;
  • Gestructureerde reflecties.

Indien u geïnteresseerd bent in de training, maar geen passende datum ziet, neem dan contact met ons op via info@metscenter.nl

Inschrijfformulier

Schrijf je in

Cursusdata

  • 3 december 2020
Schrijf je in

Kosten

€425,- p.p. vrij van BTW. Inbegrepen in de cursusprijs zijn lunches, koffie & thee en fris in de middag.

Cursusduur

08.00-17.00

Accreditatie

7 punten V&VN
6 punten ABAN

Ook interessant voor u?

De level 2 EuSim is een vervolg op de Level 1 EuSim Simulation Instructor Course (voorheen EuSim Basis) en biedt verdieping op het gebied van simulatieonderwijs. Meer informatie...
De METS GIC is een algemene cursus voor iedere instructeur in de gezondheidszorg. Meer informatie...