NL EN

Simulatie Instructeur Recurrent

Voor iedereen die behoefte heeft aan een update van debriefings vaardigheden heeft het METS Center een nieuwe opzet voor de Refresher Simulatie Instructeurs Cursus ontwikkeld: in 1 dag ben je weer helemaal 'fit to fly'.

De training is gebaseerd op de Basis EuSim Simulatie Instructeurs Cursus en geeft een opfrisser van eerder verworven simulatie instructeurs kennis, vaardigheden en attitudes. De deelnemers werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van een ervaren multidisciplinaire EuSim faculty.

Doel van de cursus

Het opfrissen en ontwikkelen van eerder verworven kennis, vaardigheden en attitudes ten behoeve van het faciliteren van simulatieonderwijs. Hierbij  komen het  ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van scenario’s aan bod waarbij de nadruk ligt op het opfrissen van de debriefing vaardigheden. De cursus is gebaseerd op de EuSim Simulation Instructor Course level 1.

Doelgroep

Docenten en zorgprofessionals die hun eerder opgedane kennis en vaardigheden met betrekking tot simulatie-onderwijs binnen de (acute) zorgketen willen opfrissen. De deelnemers hebben de EuSim Simulator Instructor Course level 1 of een vergelijkbare basiscursus gevolgd.

Inhoud cursus

De cursus is gebaseerd op de Basic EuSim Simulation Instructor Course. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Herhaling op het gebied van debriefing en CRM;
  • Oefenen van debriefings;
  • Advocacy en Inquiry;
  • Ervaring opdoen in het stellen van vragen.

Methodes

Zelf ervaren, oefenen en feedback krijgen; theoretische input; hands-on workshops; gestructureerde reflecties. De deelnemers werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van een ervaren EuSim faculty.

 

Inschrijfformulier

Schrijf je in

Cursusdata

  • 6 november 2019
Schrijf je in

Kosten

€535,- p.p. vrij van BTW. Inbegrepen in de cursusprijs zijn lunches, koffie & thee en fris in de middag.

Cursusduur

08.00-17.30

Accreditatie

7 punten V&VN

Ook interessant voor u?

De level 2 EuSim is een vervolg op de Level 1 EuSim Simulation Instructor Course (voorheen EuSim Basis) en biedt verdieping op het gebied van simulatieonderwijs. Meer informatie...
De METS GIC is een algemene cursus voor iedere instructeur in de gezondheidszorg. Meer informatie...