Naar het trainingsoverzicht

Pediatric Basic Life Support (PBLS) instructeur – herhaling

Blijf bevoegd en bekwaam. De verplichte tweejaarlijkse opfrissing is bedoeld om jouw registratie als PBLS instructeur bij ERC/NRR veilig te stellen.

Inhoud

  • In een dagdeel herhalen we de lesstof die aan bod is gekomen bij de basistraining PBLS instructeur. Tevens maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reanimatie en didactiek.

  • Je krijgt les van NRR gecertificeerde docent-instructeurs. Deze training is te combineren met de BLS instructeur herhaling.

  • Na je inschrijving dien je een kopie van je CMS registratie aan te leveren om vast te stellen of je voldoet aan de toelatingseisen. De geldigheid van jouw certificaat is verlengd met twee jaar.

Leerdoelen

  • Aan het eind van de training ben je weer up-to-date en blijf je bevoegd PBLS instructeur.

Toelatingseisen vanuit de Nederlandse Reanimatie Raad: Je bent geregistreerd in het Course Management Systeem (CMS) van de NRR als ‘volledig PBLS instructeur’. Dit betekent dat je minimaal 2 initiële- of 4 herhalingscursussen PBLS/AED per 2 jaar hebt verzorgd. Voor meer informatie verwijzen we je naar het NRR cursus reglement “Opleiding in de Basale Reanimatie” op de NRR website.

Programma

  • Voorbereiding

    Doornemen cursusmaterialen die door de NRR zijn voorgeschreven. Gedurende de training is een actieve deelname van belang.

Dit zijn de docenten

Docent Ruben Verlangen

Ruben Verlangen

Reserveer een plek!