NL EN

Pediatric Basic Life Support (PBLS) instructeur Herhaling

Tweejaarlijkse opfriscursus ter behoud van de certificering PBLS instructeur.

In een dagdeel wordt de lesstof van de basiscursus PBLS instructeur herhaald. De cursus wordt gegeven door Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gecertificeerde docent instructeurs.

Doel van de cursus

Deze verplichte tweejaarlijkse opfriscursus is ter behoud van de certificering PBLS instructeur.

Doelgroep

NRR gecertificeerde PBLS instructeurs.

Toelatingseisen

Geregistreerd in het Course Management Systeem (CMS) van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als ‘volledig PBLS instructeur’. Dat betekent dat je minimaal 2 initiële- of 4 herhalingscursussen PBLS/AED per 2 jaar hebt verzorgd. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het NRR cursus regelement “Opleiding in de Basale Reanimatie” op de NRR website. Na inschrijving dien je een kopie van je CMS registratie aan te leveren, dit om te controleren of je voldoet aan de toelatingseisen.

Inhoud cursus

De lesstof die aan bod is gekomen bij de basiscursus PBLS instructeur wordt herhaald. Tevens wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de reanimatie en didactiek.

Inschrijfformulier

Schrijf je in

Cursusdata

  • 12 februari 2021
  • 21 april 2021
  • 7 juni 2021
Schrijf je in

Kosten

€185,- p.p. vrij van BTW.
Inclusief certificering

Cursusduur

4 uur

Ook interessant voor u?

Het is steeds belangrijker goed voorbereid te zijn op een terroristische aanslag. Dit geldt zeker ook voor dienstverlenende professionals, zoals politie (noodhulp), brandweer en ambulance: in de eerste paar minuten is adequate hulp voor de slachtoffers van cruciaal belang. Meer informatie...
De METS GIC is een algemene cursus voor iedere instructeur in de gezondheidszorg. Meer informatie...
De herhalingscursus BLS instructeur wordt verzorgd om de registratie als BLS instructeur bij ERC/NRR te verlengen. Meer informatie...