NL EN

Pediatric Basic Life Support (PBLS) instructeur Herhaling

Opfriscursus ter behoud van de certificering PBLS instructeur.

In een dagdeel wordt de lesstof van de basistraining PBLS instructeur herhaald. De training wordt gegeven door Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gecertificeerde docent-instructeurs. Deze cursus is te combineren met de BIC herhaling.

Doel

Deze verplichte tweejaarlijkse opfrissing is ter behoud van de certificering PBLS instructeur.

Doelgroep

NRR gecertificeerde PBLS instructeurs.

Toelatingseisen

  • Registratie in het Course Management Systeem (CMS) van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als ‘volledig PBLS instructeur’.
  • Dit betekent dat je minimaal 2 initiële- of 4 herhalingscursussen PBLS per 2 jaar hebt verzorgd.
  • Voor meer informatie verwijzen we je naar het NRR cursus regelement “Opleiding in de Basale Reanimatie” op de NRR website.
  • Na inschrijving dien je een kopie van je CMS registratie aan te leveren om vast te stellen dat je voldoet aan de toelatingseisen.

Inhoud

De lesstof die aan bod is gekomen bij de basistraining PBLS instructeur wordt herhaald. Tevens wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reanimatie en didactiek.

Cursusdata

Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar

Neem contact met ons op

Kosten

€175,- p.p. vrij van BTW.
Inclusief certificering

Cursusduur

4 uur

Ook interessant voor u?

Het is steeds belangrijker goed voorbereid te zijn op een terroristische aanslag. Dit geldt zeker ook voor dienstverlenende professionals, zoals politie (noodhulp), brandweer en ambulance: in de eerste paar minuten is adequate hulp voor de slachtoffers van cruciaal belang. Meer informatie...
De METS GIC is een algemene training voor iedere instructeur in de gezondheidszorg. Meer informatie...
De BLS instructeur - Herhaling is bedoeld om de registratie als BLS instructeur bij ERC/NRR te verlengen. Meer informatie...