Nieuwe naam Klinische Bootcamp: ‘The 21 Hour Shift. Presteren onder druk’.

7 september 2022

De Klinische Bootcamp heet voortaan ‘The 21 Hour Shift. Presteren onder druk’. In deze intensieve simulatietraining ligt de focus op de mentale uitdaging waar je als acute zorgprofessional dagelijks voor staat. Het programma is ingericht als een dienst in het ziekenhuis.
Vol verrassingen, net als in de praktijk.
 
De nieuwe trainingsdata voor 2023 zijn nu beschikbaar. Er zijn nog enkele plekken vrij op 24-25 november en 20-21 december! Schrijf je in! 

Wil je ook jouw eigen stresssignalen en die van jouw teamleden beter leren (her)kennen, zodat je samen de teamprestatie kan verbeteren? Je krijgt concrete handvatten om gevoelens van druk te reguleren en ervaart het positieve effect van o.a. reflecteren en het visualiseren van situaties. Kijk op de trainingspagina voor meer informatie, reviews van deelnemers en een video-impressie van The 21 Hour Shift. Presteren onder druk.