Gelukkig nieuwjaar 2022. Bedankt voor jullie waardering!

10 januari 2022

2021 was opnieuw een zeer bewogen jaar vol onvoorspelbaarheid, hoop en teleurstelling. In de acute zorg zijn we gewend om snel te schakelen en flexibel in te spelen op onverwachte en steeds veranderende situaties. Toch was het soms erg veel gevraagd. Van het METS Center team en van cursisten, studenten, opdrachtgevers en partners. We zijn daarom heel dankbaar dat we in dit moeilijke jaar toch nog vele zorgprofessionals hebben mogen trainen.

Rapportcijfer 2021: 8,8
Begin dit jaar ontvingen we deze award van Onderwijsscore (Klantenvertellen). Cursisten en studenten beoordeelden ons onderwijs in 2021 met een 8,8 gemiddeld! Daarnaast is het METS Center beloond met de gouden lauwerkrans omdat we het beste gescoord hebben in combinatie met betrouwbaarheid en het aantal reviews. Heel veel dank voor jullie vertrouwen, aanwezigheid, enthousiasme en betrokkenheid in het afgelopen jaar. We zijn extra blij met deze prachtige waardering voor de trainingen, faciliteiten, persoonlijke benadering en vooral voor het veilige leerklimaat en de hoge kwaliteit van onze docenten. 

Hopelijk tot snel! 
Het coronavirus is nog altijd onder ons is en we moeten nog even geduld hebben, maar we gaan vol optimisme van start. Laat het een mooi nieuw jaar worden voor ons allemaal waarin we in goede gezondheid elkaar inspireren, van elkaar blijven leren en de fijne samenwerking voortzetten. Samen voor een hartslag.