Mondkapje weer verplicht per 6 november

3 november 2021

Vanwege de weer oplopende besmettingscijfers en stijgende ziekenhuisopnames keert de mondkapjesplicht terug en wordt het coronatoegangsbewijs uitgebreid naar meer sectoren. Deze aangescherpte maatregelen van het demissionaire kabinet gaan in per 6 november 2021. Naar aanleiding hiervan gelden met ingang van deze datum aangepaste maatregelen in het METS Center.

Basismaatregelen METS Center

  • Bij verplaatsingen door het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Onze gezondheidscheck en algemene maatregelen blijven van kracht (w.o. handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, bij klachten thuisblijven en testen bij de GGD). Oók na vaccinatie.
  • Lokalen worden twee keer per dag geventileerd.
  • Wat ook van kracht blijft, is het dragen van een mondkapje tijdens het scenario-onderwijs en rijvaardigheidsonderwijs.

Communicatie
Alle cursisten worden (persoonlijk of via de opdrachtgever) op de hoogte gesteld en nader geïnformeerd over de aangepaste maatregelen. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Indien er sprake is van wijzigingen in genoemde maatregelen, dan zullen we u uiteraard hierover informeren.  

Contact
Voor al uw vragen kunt u terecht bij het opleidingsbureau, per email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.