Ernstige verkeershinder op A12 Utrecht richting Den Haag van 27 september tot 7 oktober

14 september 2021

Rijkswaterstaat verwacht van 27 september tot 7 oktober 2021 zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Utrecht richting Den Haag vanwege groot onderhoud. Het traject van de A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug wordt 9 dagen rijbaanbreed afgesloten. Houd rekening met grootschalige omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten!

Advies bezoekers METS Center

  • Heeft u een bezoek gepland in het METS Center tussen 27 september en 7 oktober? Dan raden we aan om alternatieve routes te kiezen en waar mogelijk de grote hinder te vermijden.
  • LET OP: Van 20 september tot 26 november is ook verkeershinder te verwachten op de Rembrandtlaan in Bilthoven. In deze periode zal de straat als eenrichtingsverkeer functioneren. Lees meer.

Trainingen gaan door
Onze trainingen gaan in deze periode gewoon door. Het is helaas niet mogelijk om te schuiven met trainingsdata en tijden. Excuses voor het ongemak.

Omleidingen en alternatieven A12

Meer informatie

Contact
Voor al uw vragen over onze trainingen kunt u terecht bij het opleidingsbureau, per email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.