Investeren in opleiden ziekenhuispersoneel met KiPZ-regeling

7 september 2021

Ziekenhuizen kunnen investeren in het strategisch opleiden van hun zorgprofessionals met de subsidieregeling Kwaliteitsimpuls personeel ziekenhuizen (KiPZ). Aanvragen voor het opleidingsjaar 2022 kunnen tot en met 16 december worden ingediend

Zorg voor patiënten in ziekenhuizen wordt steeds complexer. Des te meer reden om te investeren in de kwaliteit van zorgprofessionals. De KiPZ-regeling maakt het mogelijk om tegen lagere kosten complete teams bij te scholen. Bijvoorbeeld:

Aanvraag subsidie
De subsidie kan worden aangevraagd via het Subsidieportaal van DUS-I. Voor de aanvraag moeten diverse documenten worden ingediend, waaronder een actueel strategisch opleidingsplan (SOP).

Foto: Patiëntveilig werken met CRM – teamtraining voor de neonatologie