Herstart alle onderwijsactiviteiten per 28 april

22 april 2021

GOED NIEUWS! Op 20 april heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd, waarbij het hoger onderwijs per woensdag 28 april weer opengaat. Alle onderwijsactiviteiten van het METS Center gaan met ingang van deze datum weer als vanouds door.

Uiteraard bij voldoende inschrijvingen en met inachtneming van de nog steeds geldende COVID-19 maatregelen. Veiligheid staat altijd voorop. Om het onderwijs verantwoord te kunnen aanbieden, blijven alle basisregels (afstand houden, handen wassen, mondkapjes) van kracht. Heeft u klachten, blijf dan thuis. Ongeacht of u gevaccineerd bent of negatief getest. 

We verwelkomen u graag weer in het METS Center.

Contact
Voor al uw vragen kunt u terecht bij het opleidingsbureau, per email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.