Leer structuur aanbrengen in echo-onderzoek

9 april 2021

Structuur in echo-onderzoek verhoogt de kwaliteit ervan. Toch is hier vaak weinig aandacht voor in opleidingen en hands-on trainingen. Bij het echosimulatie onderwijs van het METS Center krijg je de tijd om goed structuur aan te brengen in je echo-onderzoek. Dit helpt om belangrijke informatie te herkennen en de juiste beelden op te slaan.

Dankzij de inzet van geavanceerde scantrainers in de echosimulatie trainingen kan je bovendien coronaproof werken aan je echoskills en heel veel zelf doen. Je oefent op echte echobeelden met veel casuïstiek en ziet ook veel pathologie. De trainingen zijn geschikt voor beginnende en ervaren gynaecologen, echoscopisten, artsen en verloskundigen.

Trainingsaanbod
Vanaf mei is er weer plek bij de volgende echosimulatie trainingen: