Herstart onderwijsactiviteiten METS Center

9 maart 2021

Tijdens de persconferentie op 8 maart 2021 is een verlenging van de huidige coronamaatregelen aangekondigd met beperkte versoepelingen. Deze maatregelen gelden tot en met 30 maart. Als de cijfers het toelaten, is hierna ruimte voor meer versoepeling. Het METS Center bereidt zich de komende weken voor op een herstart van de onderwijsactiviteiten per 31 maart. In de aanloop hiernaar toe, gaan alleen enkele essentiële scholingen door.

Het METS Center biedt de mogelijkheid om deze essentiële scholingen veilig en verantwoord te volgen. Uiteraard geschiedt deelname op vrijwillige basis. Niemand wordt hiertoe verplicht.

Contact
Voor al uw vragen over ons onderwijsaanbod, kunt u terecht bij het opleidingsbureau. Per email: info@metscenter.nl of telefoon: 030 – 850 1291.