Nu op Spotify: eerste podcast METS Center

23 februari 2021

Het METS Center introduceert ‘Samen voor een hartslag – de Podcast’ voor zorgprofessionals over actuele ontwikkelingen binnen de klinische en pre-hospitale zorg. De eerste podcast is gericht op ambulancezorg. Ruben Verlangen (docent METS Center en ambulanceverpleegkundige RAVU) gaat in gesprek met neonatoloog Karin Rademaker over de opvang van de pasgeborene. Je krijgt verdieping bij de protocollen en uitleg bij gemaakte keuzes.  

Samen voor een hartslag 
Volg de podcast van het METS Center. Elke aflevering gaan we in gesprek met een expert over actuele vraagstukken binnen de klinische en pre-hospitale zorg. ‘Samen voor een hartslag – de Podcast’ biedt een veelzijdige blik op het uitdagende werk van acute zorgprofessionals op de IC, OK, spoedeisende hulp, verloskamer, meldkamer of op de ambulance.

Je krijgt toelichting en verdieping bij actuele protocollen en richtlijnen en inspiratie om elke dag opnieuw de beste zorg te leveren aan de patiënt. Zorgen doen we samen – Samen voor een hartslag.