Annulering onderwijsactiviteiten tot en met 19 januari 2021

15 december 2020

Het METS Center stopt alle onderwijsactiviteiten met ingang van dinsdag 15 december 2020. Dit naar aanleiding van de recente toespraak van premier Mark Rutte waarin hij een strenge lockdown heeft afgekondigd. De nieuwe maatregelen zijn van kracht tot en met 19 januari 2021.

Net als voorgaande keren worden alle cursisten (persoonlijk of via de opdrachtgever) op de hoogte gesteld en nader geïnformeerd over de trainingen die niet kunnen doorgaan. Op 12 januari zal het kabinet beoordelen welke maatregelen na 19 januari nog nodig zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Houd onze website in de gaten voor verdere berichtgeving.

Contact
Voor al uw vragen kunt u terecht bij het opleidingsbureau, per email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.