Docent / instructeur Meldkamer opleidingen

17 november 2020

Ben jij een stressbestendige verpleegkundige met een geldige BIG registratie? Wil je jouw kennis graag inzetten voor het verzorgen van onderwijs binnen de dynamische en uitdagende wereld van de ambulancezorg? Wij bieden je de mogelijkheid tot een volgende stap in je carrière!

Wie ben jij?
Jij bent een betrokken en ondernemende (bij voorkeur) gespecialiseerd verpleegkundige met een klantgerichte positieve instelling die enthousiast wordt van het overbrengen van kennis op anderen.

 • Je hebt een pragmatische instelling en bent in staat om voortijdig knelpunten te signaleren en oplossingen hiervoor aan te dragen.
 • Je bent stressbestendig, communicatief sterk en bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling.
 • Je beschikt over brede kennis en ervaring en kan dit goed inzetten voor het ontwikkelen van leerstof en het organiseren en verzorgen van scholingsactiviteiten.

Wat ga je doen?
Je gaat werken voor het opleidings- en simulatiecentrum METS Center in Bilthoven.

 • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en optimaal uitvoeren van theoretisch-, vaardigheids- en simulatieonderwijs voor de landelijke opleiding tot Verpleegkundig Centralist Meldkamer Ambulancezorg (VCMKA) en andere doelgroepen met een opleidingsvraag op het gebied van telefonische triage.
 • Je evalueert de lesinhoud en stelt dit waar nodig bij.
 • Je draagt ideeën aan, brengt voorstellen in voor kwaliteits- en efficiencyverbetering en levert een bijdrage aan diverse werk- en projectgroepen.
 • Indien je een docentenopleiding (hbo-niveau) hebt afgerond, ga je je ook bezighouden met het ontwikkelen van leerstof en toetsen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding (mbo-4 of hbo-v), bij voorkeur aangevuld met een gespecialiseerde vervolgopleiding (ambulancezorg, seh, ccu, ic, anesthesie of verpleegkundig centralist meldkamer) en een geldige BIG registratie.
 • Je bent in het bezit van een afgeronde docentenopleiding (hbo) of bent bereid deze opleiding te volgen.
 • Ervaring met het organiseren en uitvoeren van scholingsactiviteiten is een pré.

Een capaciteitenonderzoek en een assessment maken onderdeel van het selectieproces.

Wat bieden wij?
Je krijgt een dienstverband bij de RAVU, van 18 tot 36 uur per week, met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg. Denk hierbij aan:

 • 8,33% vakantietoeslag;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Collectieve pensioenvoorziening (ABP) en collectieve kortingen op verzekeringen (bijv. op je  zorgverzekering).

Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast hebben wij een breed scholingspakket en een studiefaciliteitenregeling. We zijn voorstander van een goede en gezonde werk-privé balans. Je krijgt 172 vakantie-uren en 35 PLB-uren per jaar (bij fulltime dienstverband) en je kunt gebruik maken van onze vitaliteitsregeling.

Meer informatie en solliciteren

 • Neem voor meer informatie over de vacature contact op met William Bakker, Hoofd Onderwijs METS Center, via telefoonnummer 030-8501200 of 06-52356134.
 • Mail jouw motivatie en cv (in pdf) naar het METS Center, t.a.v. Natasja Meijer, Hoofd P&O. Email: sollicitatie@ravu.nl

Over het METS Center – Samen voor een hartslag
Het METS Center is een internationaal erkend opleidings- en simulatiecentrum voor zorgprofessionals en is voortgekomen uit de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU). We zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo goed mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten kunnen cursisten in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk trainen. Hiermee draagt het METS Center actief bij aan de patiëntveiligheid in de hele (acute) zorgketen.