Update n.a.v. persconferentie 13 oktober: onderwijs gaat door

14 oktober 2020

Tijdens de persconferentie van 13 oktober heeft het kabinet een gedeeltelijke lockdown aangekondigd om het oplopend aantal besmettingen terug te dringen. Het onderwijs kan doorgang vinden, dit geldt ook voor het METS Center. De eerder genomen maatregelen, zoals het verplicht dragen van een mondkapje, voldoen aan alle richtlijnen en voorwaarden om op een veilige en verantwoorde manier onze onderwijsactiviteiten voort te zetten.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid
De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Om ervoor te zeggen dat het aantal besmettingen terugloopt en we het virus daadwerkelijk onder controle houden, is het cruciaal dat iedereen de regels ook naleeft. We hebben hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Huisregels
Voor alle bezoekers en medewerkers in het METS Center geldt:

  • Doe van tevoren (thuis) een gezondheidscheck;
  • Blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen;
  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen en zorg voor goede handhygiëne;
  • Draag een mondkapje bij verplaatsingen door het gebouw.
  • Bij praktijkonderwijs (scenario’s ed.) is het dragen van mondkapjes én handschoenen verplicht.

Daarnaast blijven onze andere COVID-19 huisregels actueel. Cursisten ontvangen de huisregels voorafgaand aan elke training. 

Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons opleidingsbureau, via email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.

Meer informatie