UPDATE COVID-19: METS Center annuleert onderwijs tot 1 juni

24 maart 2020

Met ingang van 23 maart zijn alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni 2020. Dit verbod is een van de aangescherpte maatregelen van het kabinet om de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) onder controle te krijgen. Het METS Center wil er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus te helpen beperken en annuleert al haar onderwijsactiviteiten tot 1 juni.

In deze unieke en onzekere situatie die is ontstaan in Nederland en de rest van de wereld, hebben we allen onze verantwoordelijkheid te nemen. In ons opleidings- en simulatiecentrum voor zorgprofessionals staat de gezondheid en veiligheid van cursisten en medewerkers altijd voorop. Ze zijn bovendien actief in de zorgpraktijk en zijn daar hard nodig. Het METS Center is dan ook gesloten tot in ieder geval 1 juni.

Uitzondering
De enige uitzondering geldt voor het onderwijs voor de Academie voor Ambulancezorg. De Academie biedt maatwerk voor enkele cruciale groepen initieel onderwijs, zodat deze ambulancezorgprofessionals die behoren tot de vitale functies op korte termijn (zelfstandig) kunnen worden ingezet. Check de nieuwsupdates op de website van de Academie voor meer informatie.

Annulering trainingen
Alle cursisten van het METS Center worden (persoonlijk of via de opdrachtgever) op de hoogte gesteld en nader geïnformeerd over de trainingen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met het opleidingsbureau, per email (info@metscenter.nl) of telefoon: 030 – 850 1291.

We houden de berichtgeving over COVID-19 nauwlettend in de gaten en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 Meer informatie