UPDATE COVID-19: METS Center annuleert onderwijs t/m 6 april

15 maart 2020

In de strijd tegen het coronavirus (COVID-19) heeft het kabinet vandaag besloten om alle onderwijsinstellingen in heel Nederland drie weken te sluiten. Naar aanleiding hiervan annuleert het METS Center alle trainingen met ingang van maandag 16 maart tot en met 6 april 2020. Dit geldt óók voor het initiële onderwijs dat het METS Center verzorgt voor de Academie voor Ambulancezorg.

Annulering trainingen
Alle cursisten en opdrachtgevers worden zo spoedig mogelijk nader geïnformeerd over de geannuleerde trainingen. We houden de berichtgeving over COVID-19 nauwlettend in de gaten en zullen alle betrokkenen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en voortzetting van onze onderwijsactiviteiten.

Scholingen Academie voor Ambulancezorg
De Academie voor Ambulancezorg heeft besloten om per 16 maart tot en met 6 april nu ook al het initiële onderwijs te staken, naast de bij- en nascholingen en assessments. Lees meer.

Meer informatie
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met het opleidingsbureau van het METS Center via: 030-850 1291 of info@metscenter.nl

  • Actuele informatie t.a.v. RIVM richtlijnen COVID-19 is te vinden op de RIVM website
  • Actuele informatie over de nieuwe kabinetsmaatregelen is te vinden op de NOS website.