METS Center op Nationaal Reanimatie Congres 2020

20 februari 2020

Ook dit jaar is het METS Center aanwezig op het Nationaal Reanimatie Congres van de Nederlandse  Reanimatie Raad (NRR) op 11 maart a.s. in Nieuwegein. We zien je graag op onze stand (nr.2) in de grote hal of bij een van de presentaties die onze collega’s geven op uitnodiging van de NRR.

ACTIE: Hoe presteer jij onder druk?
Hoe presteer jij onder druk? Ga de uitdaging aan op onze stand (nr. 2)! Zet de VR-bril op en volbreng de missie. Lukt het je? Dan krijg je direct een voucher mee die recht geeft op 25 % korting op een van onze reanimatietrainingen. Kom naar stand 2 in de grote hal en doe mee!

Presentaties en workshop
Het METS Center levert ook inhoudelijke bijdragen aan het programma. Docent Ruben Verlangen geeft de volgende presentaties:

  • Hoe train je (straks) de nieuwe richtlijnen? – van 11.15 tot 12.15 uur.
  • Overdrachtsprotocol prehospital naar hospital (samen met Bernard Verwoert, SEH verpleegkundige VUmc) – van 12.15 tot 30 uur.

In de middag geeft Marco Kuiters de workshop ‘Rapid Cycle Deliberate Practice (RCDP)’. Zowel Ruben Verlangen als Marco Kuiters zijn naast METS Center docent ook als educator verbonden aan de NRR en de European Resuscitation Council. Daarnaast denken zij mee over het onderwijskundige beleid van de NRR.

Meer informatie