METS Center op BEN symposium 1 november

29 oktober 2019

Op 1 november a.s. is het METS Center met een stand aanwezig op het jaarlijkse symposium van de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) in Buitenplaats Kameryck. Op de stand kunnen bezoekers kennis maken met ons nieuwe programma echosimulatie ob/gyn. Zij kunnen oefenen met twee geavanceerde echosimulatoren die we inzetten in onze trainingen: een transvaginale en transabdominale echosimulator.

Speciale introductie-actie!
Tijdens het symposium geldt een speciale introductie-actie. Kom naar de stand van het METS Center en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je maakt dan kans op 50% korting op twee nieuwe inschrijvingen voor onze echosimulatie trainingen.

In de trainingen ligt de focus op het aanleren en optimaliseren van echoscopische vaardigheden. Je gaat aan de slag met de echosimulatoren en een GE echo-apparaat en werkt met echte echobeelden. In je eigen tempo, toegespitst op jouw praktijk, veilig en verantwoord.

Meer info over de trainingen