Gezocht: Zwangeren die echomodel willen zijn

29 oktober 2019

Het METS Center biedt regelmatig echosimulatie trainingen aan voor verloskundigen, echoscopisten en artsen. Hierbij willen we het geoefende op de echosimulator ook in de praktijk trainen. We zijn voor verschillende trainingen nog op zoek naar zwangere dames voor de rol als echomodel.

Het gaat om de volgende data:

  • 12 december, 22 januari, 11 februari en 12 maart van 10.45 tot 00 uur
  • 6 november, 27 november, 14 januari, 19 februari en 11 maart van 14.45 tot 16.00 uur

Je mag iemand meenemen en als dank ontvang je foto’s van je kindje en een leuke attentie!

Interesse? Meld je snel aan!
Ben je tussen de 24 en 34 weken zwanger en wil je echomodel zijn of weet je iemand die dit (ook) zou willen? Stuur dan een mail naar: Connie Scheele, coördinator echosimulatie programma ob/gyn, email: c.scheele@metscenter.nl