EMS Bootcamp: Be prepared to be surprised!

10 september 2019

Ambulanceverpleegkundigen en ambulancechauffeurs presteren vaak onder hoge druk. In deze nieuwe simulatietraining van het METS Center leer je in twee dagen hoe je het hoofd koel houdt en onder alle omstandigheden optimaal presteert. De EMS Bootcamp is ontwikkeld in  samenwerking met de Erik Hein Academie en de Academie voor Ambulancezorg.

Leer o.a.:

  • hoe je reageert, denkt en handelt onder druk;
  • hoe druk je kan helpen of belemmeren en hoe je druk onder controle krijgt;
  • hoe je omgaat met acute druk op het moment van hulpverlening.

Het is een intensieve training die net even anders is dan anders. Het ambulancevak is immers vaak uitdagend en onvoorspelbaar. De trainingstijden en de locatie wijken af, zodat je getraind wordt in een zo realistisch mogelijke setting. Sta je open voor een echte uitdaging?

Inschrijving vindt plaats via de Academie voor Ambulancezorg via de ROC van je RAV. De EMS Bootcamp wordt aangeboden in 2020 op 3 + 4 maart, 9 + 10 juni en 22 + 23 juni. Meer informatie.