Pre-conference course DSSH over Scenario Design

27 februari 2019

Op 12 maart geeft het METS Center in samenwerking met de DSSH een pre-conference course over Scenario Design in het Erasmus MC in Rotterdam. Leer de beginselen van scenario-ontwerp vanuit technische vaardigheden en niet-technische vaardigheden.

Ontwerpen én toepassen
Deze pre-conference course is bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg die zich richten op simulatieonderwijs voor multidisciplinaire teams, zoals artsen, verpleegkundigen, docenten, onderwijskundigen, psychologen en communicatietrainers. De cursus heeft een interactief programma en is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe ontwerp je een scenario, welke onderdelen passen er in en wat zijn de valkuilen? Je leert een scenario ontleden, beoordelen en aanvullen. Na afloop ben je in staat om scenario’s te ontwerpen én toe te passen in medisch simulatie onderwijs. Aansluitend is er een borrel met het DSSH-bestuur en vertegenwoordigers van het Erasmus MC.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 75,-. In combinatie met een bezoek aan het DSSH congres kan je deelnemen voor slechts € 50,-. Ben je geïnteresseerd? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Meld je aan via de website van DSSH.

Let op: Scroll op de DSSH website naar onderen voor het inschrijfformulier.