Vacature: vertaalwerk voor het METS Center

9 augustus 2018

Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels en ben je voor 1,5 tot 3 dagen per week beschikbaar in september, oktober en november? Heb je interesse in medisch onderwijs, wil je flexibel werken en goed verdienen?

De organisatie

Het METS Center is een medisch opleidingsinstituut dat artsen, verpleegkundigen, anesthesisten en andere professionals traint met behulp van simulatieonderwijs. Simulatie is een uitdagende leervorm waarbij de praktijk zo goed mogelijk wordt nagebootst. Hiervoor heeft het METS Center ingerichte ruimten. Denk hierbij aan een operatiekamer, spoedeisende hulp afdeling, intensive care, ambulance etc.

De opdracht

Het METS Center wil accreditatie aanvragen bij een internationale organisatie voor simulatieonderwijs. Het METS Center dient, om te laten zien dat zij voldoet aan de eisen voor dit kwaliteitskeurmerk, een uitgebreid dossier in. Dit dossier bevat Nederlandstalige documenten over de organisatie, het onderwijs en het personeel, welke vertaald moeten worden naar het Engels. Hier is geen specialistische medische kennis voor nodig.

Wij zoeken meerdere enthousiaste studenten of net-afgestudeerden die:

  • Zowel het Nederlands als het Engels op een voldoende niveau beheersen, bijvoorbeeld door English Language & Culture te studeren of te hebben gestudeerd;
  • Interesse hebben in onderwijs en/of het medische werkveld;
  • Foutloos kunnen schrijven;
  • Zorgvuldig zijn, goed kunnen plannen en afspraken na komen.

Wij bieden:

  • De vrijheid om je eigen werktijden in te delen;
  • De mogelijkheid om thuis of op het kantoor in Bilthoven te werken;
  • Een totaal uurloon van €17,94 bruto, dat is opgebouwd uit een basis uurloon van €14,- bruto en een toeslag van €3,94 bruto per uur. In deze toeslag zijn vakantie-uren, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering verwerkt.

Heb je interesse? Vragen?

Neem contact op met projectcoördinator Lisa Ebbers: l.ebbers@metscenter.nl. Laat weten of je ervaring hebt met vertaalwerk, vertel ons waarom deze klus je een leuke uitdaging lijkt en stuur je CV mee! De vacature sluit op 31 augustus.