Lustrum op stoom

28 april 2018

Het METS Center bestaat 10 jaar! Om dit te vieren organiseert het METS Center dit jaar vijf bijzondere activiteiten om haar kennis te delen. De eerstvolgende activiteit is een clinic sloeproeien op donderdag 24 mei as. Tijdens deze clinic op de Vecht maakt u kennis met het toepassen van niet-technische vaardigheden en de-briefing.  We laten u op een leuke manier en in een prachtige omgeving ervaren wat het belang is van goede samenwerking, effectieve communicatie en het kennen van je (werk)plek. Deze CRM-principes horen immers tot de belangrijkste pijlers van het METS Center. We starten om 18.00 uur met een eenvoudige maaltijd en sluiten rond 21.00 uur af met een gezellige borrel en prijsuitreiking. Locatie: Sloeproeivereniging De Spiering Muiden-Weesp.

Er zijn nog enkele plekjes vrij. Zin om te komen, alleen of met een collega? Meld u dan snel aan! Klik hier om aan te melden.

Pre-course DSSH en reanimatietraining geslaagd
De pre-course DSSH en de reanimatietraining voor 300 HAVO en VWO scholieren hebben inmiddels plaatsgevonden. Beide werden met groot enthousiasme ontvangen. Klik hier voor een artikel in het AD over de geslaagde reanimatietraining.

Symposium en open dag in juni
Ter afsluiting van het lustrum volgen dan nog het symposium ‘Samen in de acute Zorg’ op 21 juni en een open dag op 23 juni, beide bij het METS Center in Bilthoven. Het programma voor het symposium is inmiddels bekend en de inschrijving is geopend. Het belooft een interessante dag te worden!
Klik hier voor meer informatie over het symposium en om u aan te melden.