EuSim Level 1 vernieuwd

10 april 2018

Sinds de start van de EuSim level 1 Instructor Course in 2008 is door de faculty veel ervaring opgedaan bij het geven van deze driedaagse cursus. Alle aanwezige kennis en ervaring is nu gebundeld en vastgelegd in een nieuw cursusdraaiboek. Daarbij zijn de laatste internationale ontwikkelingen en onderwijskundige inzichten op simulatieonderwijs meegenomen.

Naast het bundelen van aanwezige kennis en verwerken van nieuwe inzichten heeft er ook een update van de leermiddelen plaatsgevonden. Het cursusmateriaal wordt nu aangeboden in een syllabus waarin nieuwe voorbeelden van uitwerkingen zijn toegevoegd. Alle leermiddelen (zowel presentaties als cursusmateriaal) zijn vormgegeven volgens de internationale EuSim standaard. Hiermee is een flinke kwaliteitsimpuls aan de EuSim level 1 Instructor Course gegeven.

De vernieuwde cursus wordt vanaf eind april gegeven. Ook geïnteresseerd in deelname? Schrijf dan snel in, er is nog plek in oktober en november 2018. Voor zorgverleners die de cursus al hebben gevolgd wordt de refresher georganiseerd, eveneens in november 2018. Deze blijkt zeer waardevol voor instructeurs met ervaring tot 25 begeleide debriefings.