Preconference course DSSH

28 december 2017

 

Het METS Center viert in 2018 haar 10-jarig bestaan.  Dat vieren we met verschillende bijzondere evenementen.  Een daarvan is de preconference course die het METS Center, in samenwerking met ECTM en DSSH, organiseert voorafgaand aan het DSSH-congres.

Middels een interactief programma kun je  (opnieuw) kennis maken met Non Technical Skills (CRM-principes én ANTS), maar ook met het bespreekbaar maken van deze Non Technical Skills middels een gestructureerde debriefing.

We laten je niet alleen kennis maken, we laten je het ook toepassen. En voor geïnteresseerden, we geven nóg een cadeau: deelname aan deze cursus geeft recht op 10% korting bij inschrijving aan de EuSim Level 2 of  Refresher Course in ons jubileumjaar.

Tot ziens op 13 én/of 14 maart 2018!

Klik hier voor het volledige programma.

Klik hier om in te schrijven.