Op zoek naar een bijzondere locatie voor bijeenkomsten?

19 december 2016

De faciliteiten van het METS Center bieden diverse mogelijkheden voor groepen tot ca 100 personen. Onze ruimtes zijn geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, presentaties, teambuildingsessies of bijeenkomsten. De faciliteiten zijn gedeeltelijk of als geheel te huur. Ook voor (technische) ondersteuning en/of de invulling van uw programma (of een onderdeel daarvan) kunt u bij ons terecht.

Veelzijdige faciliteiten METS Center
Naast medische simulatiefaciliteiten  beschikt het METS Center over diverse vergaderzalen en computerlokalen.  Met een sfeervol bedrijfsrestaurant, een permanent bemande receptie en fulltime technische ondersteuning zijn er veel mogelijkheden. Het METS Center is gelegen in het midden van het land (Bilthoven), goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Meer informatie? Bel ons op (030)7551000 of klik hier voor het contactformulier.