Spoedzorg training in de eigen huisartsenpraktijk met alle disciplines : “Petje af voor HOED in Oisterwijk”

25 september 2015

Gisteravond heeft de aftrap plaats gevonden van een nieuw soort training bij huisartsenpraktijk van W. Schopman in Oisterwijk. In deze HOED (Huisartsen Onder Een Dak) trainden huisarts, huisarts in opleiding, opleider, praktijkondersteuner en assistenten samen in spoedzorg in de eigen praktijk. Veel medewerkers van huisartsenpraktijken vinden het lastig om bijvoorbeeld een moeder met een slap, blauwe baby op te vangen die binnen komt rennen. Deze training bereid je daarop voor, in je eigen omgeving en met je eigen team waarmee je dat normaal ook zou moeten doen. Gisteren werd dat met veel enthousiasme ontvangen en geoefend. Petje af dus voor alle betrokkenen daar in de HOED!