METS Center aanwezig bij SESAM congres 2015

23 juni 2015

Het METS Center is van 24 tot 26 juni 2015 aanwezig op het SESAM (Society in Europe for Simulation Applied to Medicine) congres in Belfast. Het congres richt zich op de laatste ontwikkelingen en innovaties in simulatieonderwijs.

Het METS Center zal een workshop verzorgen, waarin deelnemers leren om hun debriefing technieken te verbeteren aan de hand van de ‘blind-debriefing’ werkvorm. Deelnemers worden uitgedaagd om te leren vragen stellen, actief te luisteren en een debriefing gesprek te leiden als een facilitator. Ook wordt geleerd hoe je je kan verdiepen in een facilitator-rol in plaats van instructeurs-rol.

De werkvorm ‘blind-debriefing’ komt uitgebreid aan bod in de EuSim Basic Simulation Intructor Course en de Refresher Simulation Instructor course.

Wil je meer weten over het congres en het programma? Klik dan hier.