Netwerkdag Fontys: simuLEREN in de Hogeschool

17 maart 2015

Op 21 mei a.s. organiseert Fontys Hogeschool een netwerkdag in het METS Center voor opleiders in de verpleegkunde en verpleegkundig gerelateerde opleidingen op HBO-niveau.

Deze dag staat in het teken van simulatie in het onderwijs aan verpleegkundigen: Wat is de meerwaarde van simulatie in het onderwijs aan verpleegkundigen en aan verpleegkunde-gerelateerde opleidingen? Hoe kunnen we het implementeren? En hoe past het in ons curriculum? Maar vooral… hoe doen anderen dat?

Een uitstekende mogelijkheid om te luisteren naar de uiteenzettingen van simulatiedeskundigen, maar meer nog een benadering vanuit de verschillende invalshoeken: docenten, studenten, theorie, praktijk, rendement, valkuilen en leerpunten. En een ideale gelegeheid om te discussiëren en te delen met collega’s van andere instellingen.

Klik hier voor de uitnodiging en schrijf je in!