Leger des Heils traint voorbehouden handelingen

13 januari 2015

Voor het Leger des Heils midden Nederland verzorgen wij de training voorbehouden risicovolle handelingen. Alle verpleegkundigen en verzorgenden van het Leger des Heils moeten deze training 1 x per 2 jaar volgen. De lessen worden gegeven in groepen van 6 cursisten en 2 docenten. De cursisten oefenen de voorbehouden en risicovolle handelingen aan de hand van de Vilans protocollen. Zij worden hierin bijgestuurd (indien nodig) door elkaar (peer to peer tutoring) en door de docenten. Afsluitend komende de voorbehouden en risicovolle handelingen terug in casuïstiekvorm.
De lessen worden als leerzaam en veilig ervaren.

Een kleine greep van ervaringen van onze cursisten:
• Fijn om te leren door het zelf uit te leggen!
• Goede uitleg en fijn om je kennis en geheugen weer op te frissen.
• Het “zelf doen”! Proefondervindelijk onderwijs
• Leuke leeromgeving
• Realistisch zelf oefenen

Kortom: een leerzame en goede scholing die op een goede manier gegeven wordt en fijn is om te volgen!